Rólunk

Esetleg kezdő vagy, és még csak most ismerkedsz a fonalakkal, tűkkel és a mintákkal? Vagy már régóta szenvedélyesen horgolsz vagy kötsz, de nem szeretnéd több helyről összeválogatni a hozzávalókat”? Itt mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet, akármit is szeretnél alkotni!

 

Köszöntelek a honlapomon, Csóbor Piroska vagyok.

Habár kötni nem tudok, a horgolás művészete azonnal megragadott, ezért is neveztem el így a honlapomat. Számomra a horgolás egyfajta meditatív állapot, amikor ki tudom kapcsolni a mindennapok stresszét, és csak én és az alkotás létezünk. Nekem kimaradtak a nagymamás együtt kötögetések, horgolások, és bár édesanyám igyekezett megkedveltetni velem ezt a fajta kézimunkát, be kell vallanom, nem járt túl sok sikerrel… Ennek ellenére tavaly januárban mégis váratlanul belépett az életembe ez a szenvedély, mikor párommal és kisfiammal egy tihanyi pihenésből tartottunk hazafelé. Úgy éreztem, hogy megbetegszem, és valamilyen különös oknál fogva arra kértem a páromat, hogy térjünk be egy fonalboltba, hogy vehessek egy körkötő keretet. Miután tényleg beteg lettem, egyik pillanatról a másikra lelkesen vetettem bele magam ebbe az addig ismeretlen világba. Az okát a mai napig nem tudom… Rögtön kötöttem is három sapkát a kisfiamnak, ám egyik sem lett jó. Ez azonban nem szegte kedvemet, és egy hét múlva arra ébredtem egy ködös, szürke januári reggelen, hogy egyszerűen muszáj horgolnom! Ezután nem volt megállás. Csináltam szőnyegeket, puffokat, pulóvert, sálat, sapkát, bármit, ami csak eszembe jutott. Ez az állapot odáig fajult, hogy felmondtam az akkori munkahelyemen, mivel úgy éreztem, hogy csak ezzel szeretnék foglalkozni.

A fonalak minden egyes alkalommal lenyűgöznek és meglepnek. Néha, ha nagyon figyelek, még azt is megsúgják, hogy mivé szeretnének válni… Ezért is imádom, amikor egy alkotás elkészül, és megajándékoz a beteljesülés érzésével. És hogy mit szeretek a legjobban a horgolásban? Azt, hogy úgy érzem magam, mint egy gyémántcsiszoló, aki lélegzetvisszafojtva várja, hogy egy aprócska, ám annál értékesebb kő végre megmutassa, mi rejtőzik a felszín alatt!

 

Mindannyian tudjuk, milyen fontos a helyes táplálkozás és a megfelelő bőrápolás. Magam is biotermelő vagyok, és kozmetikumaim minőségére is kényesen ügyelek. Miért ne lennék akkor igényes ruháim alapanyagára? Bőrünk is megérdemli, hogy a legkitűnőbb anyagokkal érintkezzen akár a nap minden pillanatában!

 

Miért válassz minket?
  • Munkatársaimmal együtt arra törekszem, hogy webáruházunkban a legkiválóbb márkák fonalaihoz és kiegészítőihöz juthass hozzá, a lehető legrövidebb időn belül és a lehető legjobb áron.
  • Minden termékcsaládnál egy különleges, de állandó akcióval kedveskedünk Neked, mivel több, mint 4 gombolyag vásárlása esetén darabonként akár több száz forintot is megspórolhatsz minden egyes rendelésednél!
  • Emellett részletesen leírtuk, hogy melyik anyag miért jó, mire célszerű használni, hogy mitől különlegesek a bababarát fonalak, és gondoltunk azokra a kézimunkázókra is, akiket talán elhagyott az ihlet, ezért némi inspirációra vágynak, így ingyenes minták is találhatók a honlapon.
  • Minden egyes terméknél más termékeket is bemutatunk, hogy minél szélesebb palettából tudj könnyedén választani!
  • Hasznos tippeket, ötleteket, tanácsokat, vlog- és blog bejegyzéseket, útmutató videókat, megkötött és kész termékeket, könyveket és még sok egyéb mást is találsz nálunk!
  • Nem szeretsz tévézni vagy rádiót hallgatni kötés közben, olvasni meg egyszerűen képtelenség, holott nagyon is szeretnél? Tekintsd meg hangoskönyv kínálatunkat, hogy ne kelljen lemondani az olvasásról!  

 

Nézz körül bátran, és reméljük, termékeink elnyerik tetszésedet.

Köszönjük, hogy megtisztelsz minket a bizalmaddal. Várunk vissza folyamatosan frissülő árukészlettel és még több akcióval! Kövess minket a Facebook és az Instagram oldalunkon, hogy le ne maradj az újdonságokról!

 

További jó nézelődést és szép napot kíván,

 

Piroska és az anyuhorgol.hu csapata