Ünnepi szállítás az AnyuHorgol-nál


Kedves Vásárlónk!

Az Ünnepek közeledtével, figyelembe véve a futárcégek és csomagautomaták kiemelkedően nagy forgalmát és terheltségét, felhívjuk szíves figyelmedet a vállalt szállítási határidőkre, mely az alábbiak szerint alakul:

 

MPL futárszolgálat esetén – utolsó csomag összekészítés és átadási nap: december 23 – ezek a csomagok nagy valószínűséggel december 24.-én kiszállításra kerülnek.

Foxpost csomagautomata esetén – december 22.-én beérkezett rendeléseket legkésőbb a december 23.-i automata ürítésre (9-10 óra között) tudjuk elhelyezni az automatába.

 

Ezt követően beérkezett rendeléseket az Ünnepek között, de leghamarabb december 28.-án dolgozzuk fel és készítjük össze.

 

Fontos, hogy a december 18.-t követően beérkezett rendeléseket csak abban az esetben tudjuk teljesíteni, ha raktáron lévő terméket rendelsz! Amennyiben nem vagy benne biztos, hogy az általad választott termék raktárunkon van-e, keresd ügyfélszolgálatunkat, szívesen segítünk a felmerülő kérdések megválaszolásában 🙂

 

 

Köszönjük, hogy minket választottál!

Áldott, Békés és Meghitt Karácsonyi Ünnepet kívánunk Neked és Családodnak – valamint alkotásokban gazdag, sikeres Új Esztendőt 🙂